Witam. Chciałbym korzystać z DesktopBSD lecz mam problem , w domyślnej instalacji zawiera KDE 3.5.10 a chciałbym korzystać z KDE4 a PCBSD je ma , więc stąd moje pytanie czy nie ma problemów w instalcji KDE4 na DesktopBSD? Dziękuje za odpowiedzi
Dołączył(a): środa, 20 grudnia 2006, 17:50 Posty: 1994 Lokalizacja: /usr/src/sys
W portach jest KDE4, wiec po przeczytaniu przewodnika i stron pomocy DBSD bylbys w stanie to zrobic. Pytanie jednak: czy jest sens? DesktopBSD praktycznie umiera, z PC-BSD - choc jest przeladowane jak Ubuntu w swiecie Linuksa - zawiera KDE4, na ktorym ci zalezy.
_________________ *powyzsza opinia jest opinia prywatna autora. Autor nie ponosi odpowiedzialnosci za jakiekolwiek uszczerbki, ktore powyzsza opinia moze spowodowac. - KEEP IT BRAIN-DEAD SIMPLE.
marc napisał(a):
W portach jest KDE4, wiec po przeczytaniu przewodnika i stron pomocy DBSD bylbys w stanie to zrobic. Pytanie jednak: czy jest sens? DesktopBSD praktycznie umiera, z PC-BSD - choc jest przeladowane jak Ubuntu w swiecie Linuksa - zawiera KDE4, na ktorym ci zalezy.
Ok dzięki. Myślałem że po wydaniu 1.7 DBSD odżyje lecz jeśli to prawda że DBSD jednak ni odżyje to będe używałem PCBSD